In 2010 heb ik mijn studie Grafische Vormgeving afgerond aan het AKV St. Joost in Breda. Vervolgens heb ik een jaar gewerkt als grafisch ontwerpster bij grafisch ontwerpbureau Memento Vivi op Curacao. Tot mijn werkzaamheden behoorde ook het verzorgen van de fotografie bij fotoshoots van modellen.

Na deze periode wilde ik me meer ontwikkelen op het gebied van interactieve media. Daarom ben ik de opleiding New media Designer gaan volgen aan het Mediacollege in Rotterdam. Tegenwoordig ben ik werkzaam als grafisch ontwerpster bij Tomorrow, een Marketing & Sales Services bureau in Rotterdam. Naast mijn werkzaamheden daar werk ik ook voor andere opdrachtgevers.
foto_jenniferMijn portfolio toont verschillende vormen van visuele communicatie. Naast mijn werk als grafisch ontwerpster houd ik me bezig met fotografie, illustratie en vormgeving van interactieve media producten.

Ik hou van experimenteren en streef er naar om niet voor de geijkte weg te kiezen. Belangrijk is dat een ontwerp helder communiceert en zo de boodschap duidelijk overbrengt.


Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.  
 

WerkervaringBedrijf: Tomorrow - Marketing & Sales Services Bureau
Functie: Grafisch Ontwerpster
Plaats: Rotterdam


Bedrijf: Jennifer Jacobs (eigen bedrijf)
Werkzaamheden: Grafisch Ontwerp - Fotografie - Illustratie
Plaats: Rotterdam


Bedrijf: Memento Vivi - Grafisch Ontwerpbureau
Functie: Grafisch Ontwerpster - Fotograaf
Plaats: Emmastad op Curacao


Bedrijf: Marieke van de Graft - Grafisch Ontwerpbureau
Functie: Stagiaire Grafisch Ontwerpster
Plaats: Eindhoven

Studie: New Media Designer
Academie: Mediacollege Rotterdam


Studie: Grafische Vormgeving
Academie: AKV St. Joost Breda
Minor: Illustratie
Minor: Fotografie